Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/www/includes/menu.inc 2405 sor).

Bemutatkozunk

Cégünket az S-KáZé Kft-t 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy intézményesített keretek között végezhessük azt a munkát, amit szeretünk.

Az elmúlt több, mint 10 évben számtalan magán és vállalati eseményt volt szerencsénk dekorálni, elsősorban léggömbbel, illetve számos esetben egyéb dekorációs kellékkel. Ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítása nem egy alkalommal különleges kihívást jelentett, melyből mi is tanultunk, új tapasztalatokra tettünk szert. Azonban varázsolni nem sikerült megtanulnunk és a csodákra sem vagyunk képesek, de amit biztosan meg tudunk ígérni, az a megbízhatóság, rugalmasság, a korrektség és a munkánk szeretetéből adódó pozitív hozzáállás.

Az eddig megszerzett tapasztalatainkat minden egyes dekoráció megvalósításánál kamatoztatjuk legyen az nagy rendezvény, vagy családi esemény. Keress minket bizalommal, kérj információt, állunk rendelkezésére.

Amennyiben szeretnéd meglepni szerettedet, kollégáidat léggömb összeállításaink egyikével, akkor a webshopunkból megrendelheted, mi elkészítjük és ki is szállítjuk.

Várjuk jelentkezésed. 
Simon-Nagy Krisztina